Online bestellen bij ZOUT ZOET is wachttijden vermijden en genieten van 5% korting op alle bestellingen vanaf € 12 !

Zout Zoet is jouw dagelijkse "stop" voor een uitgebreid aanbod aan heerlijke broodjes - 6 broodsoorten en méér dan 20 specialiteiten - verrassend uitgebreid snoepassortiment, slaatjes, soepen, zoete afsluiters en drankjes. 

Geboorte of communie? Zout Zoet heeft een gamma producten speciaal voor u! Neem zeker vrijblijvend contact op voor alle informatie. 

PRAKTISCH : 

1/ je maakt jouw keuze in de webshop

2/ bevestigt de bestelling in de winkelwagen

3/ kiest datum en uur dat je de bestelling komt afhalen

4/ je betaalt makkelijk online en klaar!

5/ op dag en uur dat jij aangaf ligt de bestelling klaar om af te halen; makkelijker kan écht niet!

Kortom, bekijk vlug het aanbod in onze webshop en bestel online! Afhalen kan op het door u opgegeven uur in onze winkel. (openingsuren kan u gans onderaan terugvinden)  Tot binnenkort!  Groetjes, Pascale

Hallo, mijn naam is Nena en ben 4 jaar en samen met mijn Meti heb ik deze snoeptaart gemaakt in een samengesteld pakket van bij ZOUT ZOET. Het was een beetje moeilijk maar wel heel leuk en ga in de toekomst er nog maken als de pakketen te koop komen op de site.

Nena
Fan uit Overijse

Ik ben Kevin en ben de trotse Halloween-winnaar van een super lekkere snoeptaart van bij Zout Zoet. Ik bestel regelmatig op de webshop bij Pascale omdat de APP mooi is, met een uitgebreid aanbod en een bestelling plaatsen gaat heel makkelijk. Een échte aanrader!

Kevin Wierinckx Piette
Webshop-klant bij Zout Zoet

Mijn verhaal

Pascale Sohier

Zaakvoerster

Als gepassioneerd ondernemer ben ik gestart met Zout Zoet in 2017. Overijse is mijn thuis, dus was de beslissing snel genomen om hier "Zout Zoet" te vestigen. Klanten bijstaan in hun keuze, nieuwe producten ontdekken, extra service bieden en zoveel meer ... Dat is m'n passie waar ik elke dag voldoening in heb. Een nieuwe klant verwelkom ik met veel enthousiasme; een klant die terug komt doet me glunderen ;-) Tot binnenkort!

Locatie

U kan in de winkel van ZOUT ZOET terecht van maandag tot vrijdag voor al uw broodjes, snoep en méér! Plaats alvast nu uw bestelling via onze super handige webshop en kom uw bestelling afhalen op de dag en tijdstip dat u wenst! Makkelijk toch;-)

Adres (ook via Dreef bereikbaar)

Waversesteenweg 99 Overijse

Openingstijden vanaf 1 sept. '21

Maandag 7.00 - 18.00

Dinsdag 7.00 - 18.00

Woensdag 7.00 - 14.00

Donderdag 7.00 - 18.00

Vrijdag 7.00 - 18.00

Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen.